Spania

Girona vs Barcelona ponturi La Liga 04.05.2024

Sâmbătă, de la ora 19:30, în cadrul etapei cu numărul 34 din La Liga, Barcelona se va deplasa pe “Estadio Municipal de Montilivi”, acolo unde va da piept cu cei de la Girona. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Girona vs Barcelona

Cele două echipe sunt în luptă directă pentru locul secund în La Liga, motiv pentru care mă aștept la un duel echilibrat. De altfel, Barcelona caută revanșa, însă Girona este o formație incomodă, în special pe teren propriu. Recomand pronosticul sub 3.5 goluri, la o cotă de 1.75 la Unibet!

Ponturi Girona vs Barcelona

Unibet
Unibet

Girona vs Barcelona

sub 3.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Girona

  • Girona este revelația acestui sezon din La Liga. După 33 de etape, gazdele se află pe locul 3 în clasament, cu 73 de puncte, fiind ca și calificată în grupele Champions League.
  • 22 de victorii au obținut “alb-roșii” până acum și au înregistrat doar 6 înfrângeri. Ultimul joc disputat contra celor de la Las Palmas în deplasare, câștigat cu scorul de 2-0.
  • Trupa pregătită de Michel a făcut spectacol în turul campionatului contra celor de la Barcelona, reușind să câștige cu scorul de 4-2. De altfel, acesta este și primul succes într-un joc oficial cu echipa catalană. Poate Girona produce din nou surpriza? 2.75 este cota!

Echipa probabilă Girona: Gazzaniga – E Garcia, Blînd, Lopez, Gutierrez – A Garcia, Herrera – Couto, Martin, Savio – Dovbyk

Barcelona

  • Barcelona vine după o victorie de moral, 4-2 pe teren propriu cu Valencia. Înainte de acest succes, catalanii au fost eliminați de PSG din sferturile Champions League și au pierdut El Clasico, 3-2 cu Real Madrid.
  • Echipa antrenată de Xavi nu mai are șanse la titlu în acest sezon, fiind la 11 puncte în spatele celor de la Real Madrid cu 5 etape înainte de finalul sezonului.
  • Trebuie spus faptul că Barcelona a câștigat 7 din cele 11 partide directe contra celor de la Girona. Crezi că își iau revanșa Lewandowski & Co. ? 2.40 este cota!

Echipa probabilă Barcelona: ter Stegen – Kounde, Araujo, Martinez, Cancelo – Pedri, Christensen, Gundogan – Raphinha, Lewandowski, Yamal


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri