Spania

Getafe vs Bilbao ponturi La Liga 03.05.2024

Vineri, în data de 3 mai, cu începere la ora 22:00, se va juca partida dintre Getafe și Bilbao, ce contează pentru runda cu numărul 34 din La Liga, urmând să se desfășoare pe “Coliseum”. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Getafe vs Bilbao

Nu sunt două echipe care să impresioneze din punct de vedere ofensiv și mă aștept la un duel sărac în goluri. De altfel, 7 din ultimele 10 întâlniri s-au încheiat cu maxim două reușite. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.60 la Unibet!

Ponturi Getafe vs Bilbao

Unibet
Unibet

Getafe vs Bilbao

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Getafe

  • Trupa lui Bordalas Jimenez face un sezon peste așteptări. Madrilenii se află pe locul 10 în La Liga, cu 43 de puncte strânse în 33 de etape, fiind fără grijile retrogradării - este la 6 lungimi distanță de un loc de cupe europene.
  • Getafe vine după o victorie, 1-3 în deplasare cu Almeria, acesta fiind doar al 3-lea succes din ultimele 10 meciuri disputate în toate competițiile.
  • Doar de două ori a câștigat Getafe cu Almeria în ultimii 10 ani. Totuși, pe teren propriu este fără îngrângere în ultimele 6 întâlniri. Crezi că poate produce surpriza în acest meci? 3.80 este cota la victorie!

Echipa probabilă Getafe: Soria - Carmona, Dakonam, Alderete, Rico - Moriba, Milla - Greenwood, Maksimovic, Rodriguez - Mata

Bilbao

  • Athletic Bilbao impresionează în acest sezon. A câștigat Cupa Spaniei, iar în campionat se luptă pentru un loc de Champions League.
  • Echipa din Țara Bascilor este în prezent pe locul 5 în La Liga, cu 58 de puncte acumulate în 33 de etape, fiind la 6 lungimi în spatele celor de la Atletico Madrid.
  • Trupa pregătită de Ernesto Valverde nu este în cea mai bună formă, fiind fără victorie de 5 partide. Recent, Bilbao a pierdut cu Atletico Madrid, scor 3-1.
  • Bilbao pornește cu prima șansă în duelul cu Getafe - 2.20 este cota la victorie. Se impun oaspeții?

Echipa probabilă Bilbao: Simon - De Marcos, Vivian, Paredes, Lekue - Vesga, Benat - I. Williams, Sancet, N. Williams - Guruzeta


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri