Italia

Sassuolo vs Inter ponturi Serie A 04.05.2024

Sâmbată, în data de 4 mai, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Sassuolo și Inter, ce contează pentru runda cu numărul 35 din Serie A, urmând să se desfășoare pe “Mapei Stadium – Città del Tricolore ”. Meci de goluri?

AC Milan vs Inter Milan

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sassuolo vs Inter

Este un meci cu miză doar pentru Sassuolo, care are mare nevoie de victorie în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce Inter este deja campioana Italiei, deci va juca mai relaxat. Mă aștept să vedem goluri, iar recomandarea mea este pronosticul peste 2.5 goluri, la o cotă de 1.55 la Unibet!

Ponturi Sassuolo vs Inter

Unibet
Unibet

Sassuolo vs Inter

peste 2.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sassuolo

  • Sassuolo a dezamăgit în actuala stragiune, iar în 34 de etape a înregistrat doar 6 victorii, 8 remize și nu mai puțin de 20 de înfrângeri.
  • Trupa pregătită de Davide Ballardini este penultima în Serie A, cu 26 de puncte strânse în 34 de jocuri, fiind la nu mai puțin 5 lungimi de salvarea de la retrogradare cu 4 etape înainte de finalul sezonului.
  • Sassuolo a produs surpriza în tur și s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Inter. Crezi că poate câștiga și în retur? 6.10 este cota pentru un nou succes!

Echipa probabilă Sassuolo: Consigli - Toljan, Erlic, Ferrari, Doig - Racic, Boloca - Volpato, Thorstvedt, Lauriente - Pinamonti

Inter

  • Inter este campioană Italiei pentru a 20-a oară în istorie. Martinez & Co. au câștigat la pas titlul, cu 5 etape înainte de finalul sezonului, chiar într-un meci cu marea rivală, AC Milan.
  • Trupa condusă de Simone Inzaghi este liderul la zi în Serie A, cu 89 de puncte acumulate în 34 de etape, iar obiectivul în acest moment rămâne depășirea celor 100 de puncte în actuala stagiune. Ultimul meci disputat a fost cu Torino, câștigat cu scorul de 2-0, grație dublei lui Calhanoglu.
  • “Nerazzurri” domină clar duelurile directe cu Sassuolo, reușind să câștige 7 din ultimele 10 întâlniri. Își iau revanșa după înfrângerea din tur? 1.50 este cota!

Echipa probabilă Inter: Sommer - Pavard, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Frattesi, Augusto - Thuram, Martinez


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri