Italia

Inter vs Torino ponturi Serie A 28.04.2024

Duminică, 28 aprilie, de la ora 13:30, Inter primește vizita celor de la Torino pe “San Siro”, meci din etapa cu numărul 34 în Serie A. Se impune campioana?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Inter vs Torino

Inter este campioană, deci mă aștept să joace mai relaxat și să vedem la lucru jucătorii care au evoluat mai puțîn în acest sezon. De partea cealaltă, Torino are mare nevoie de puncte in lupta pentru un loc de cupe europene, însă formă de moment lasă de dorit și nu cred că poate produce surpriza. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.80 la NetBet!

Ponturi Inter vs Torino

Netbet
Netbet

Inter vs Torino

sub 2.5 goluri

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Inter

  • Inter este campioana Italiei cu 5 etape înainte de finalul sezonului. Martinez & Co. au câștigat la pas titlul cu numărul 20 din istorie chiar în Derby della Madonnina cu AC Milan - Inter s-a impus cu scorul de 2-1.
  • Trupa condusă de Simone Inzaghi este liderul la zi în Serie A, cu 86 de puncte acumulate în 33 de etape, iar obiectivul în acest moment rămâne depășirea celor 100 de puncte în actuala stagiune.
  • “Nerazzurri” domină clar duelurile directe cu Torino, reușind să câștige 8 din ultimele 10 întâlniri - în tur s-a impus fără drept de apel, scor 0-3. Se impune Inter din nou?

Echipa probabilă Inter: Sommer – Pavard, de Vrij, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Frattesi, Dimarco – Thuram, Lautaro Martinez

Torino

  • După 33 de etape, Torino se află doar pe locul 10 în Serie A , cu 46 de puncte, fiind la 8 lungimi distanță de un loc de cupe europene.
  • Echipa condusă de Juric este fără victorie de 3 etape, timp în care a pierdut cu Empoli (3-2), iar cu Juventus și Frosinone a încheiat la egalitate - 0-0 în ambele partide.
  • “Taurii” au câștigat o singură dată cu Inter în ultimele 10 partide directe - ultimul succes avea loc în 2019. Obține Torino un nou succes? 7.00 este cota la victorie!

Echipa probabilă Torino: Milinkovic-Savic – Tameze, Buongiorno, Rodriguez – Bellanova, Ilic, Ricci, Lazaro – Vlasic – Sanabria, Duvan Zapata


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri