Germania

Hoffenheim vs RB Leipzig ponturi Bundesliga 03.05.2024

Vineri, de la ora 21:30 se va juca partida dintre Hoffenheim și RB Leipzig, joc din runda cu numărul 32 din Bundesliga, urmând să se dispute la Larnaca, pe “PreZero Arena”. Se impun oaspeții?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Hoffenheim vs RB Leipzig

RB Leipzig nu își permite pași greșiți în lupta pentru un loc de Champions League și are mare nevoie de victorie. Mă aștept să se impună, mai ales că sunt într-o formă de zile mari. De altfel, Leipzig a câștigat ultimele 5 întâlniri cu Hoffenheim. Recomand pronosticul 2 solist, la o cotă de 1.50 la Unibet!

Ponturi Hoffenheim vs RB Leipzig

Unibet
Unibet

Hoffenheim vs RB Leipzig

2 solist

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Hoffenheim

  • Hoffenheim se luptă pentru un loc în cupele europene, însă forma de moment lasă de dorit. Gazdele au ajuns la 5 înfrângeri în ultimele 7 jocuri. Recent, au pierdut în deplasare cu Bochum, scor 3-2.
  • Trupa lui Pellegrino Matarazzo se află pe locul 9 în Bundesliga, cu 39 de puncte, fiind la doar o lungimi distanță de un loc de cupe europene.
  • Doar de 3 ori în istorie a câștigat Hoffenheim contra celor de la RB Leipzig. Ultimul succes avea loc în noiembrie 2021. Crezi că poate produce surpriza? 5.50 este cota la victoire!

Echipa probabilă Hoffenheim: Baumann - Kabak, Grillitsch, Drexler - Kaderabek, Promel, Stach, Skov, Jurasek - Kramaric, Weghorst, Beier

RB Leipzig

  • RB Leipzig este pe val pe final de sezon. “Taurii” sunt neînvinși în ultimele 9 jocuri, timp în care a înregistrat 7 victorii și 2 remize. Ultimul meci disputat a fost cu Dortmund, câștigat cu scorul de 4-1.,
  • Echipa condusă de Marco Rose ocupă doar locul 4 în Bundesliga, loc de Champions League, cu 62 de puncte strânse în 31 de etape - are 5 lungimi peste Dortmund, deci este în grafic.
  • RB Leipzig domină clar duelurile directe cu Hoffeheim, reușind să câștige ultimele 5 întâlniri - în tur s-a impus cu scorul de 3-1. Urmează o nouă victorie? 1.50 este cota!

Echipa probabilă RB Leipzig: Gulacsi - Henrichs, Orban, Castello, Raum - Olmo, Haidara, Schlager, Xavi - Sesko, Openda


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri