Europa League

Leverkusen vs AS Roma ponturi Europa League 09.05.2024

Leverkusen vs AS Roma este partida din semifinalele Europa League. Meciul retur va avea loc joi, 9 mai 2024, începând cu ora 22:00 pe “BayArena”. Cine merge în finală?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Leverkusen vs AS Roma

AS Roma nu are nimic de pierdut și va trebui să își joace șansa până la capăt. De partea cealaltă, Leverkusen este pe val și, cu siguranță, nu va juca la rezultat. Mă aștept la un joc spectaculos, cu multe reușite, iar recomandarea mea este pronosticul peste 2.5 goluri, la o cotă de 1.70 la Unibet!

Ponturi Leverkusen vs AS Roma

Unibet
Unibet

Leverkusen vs AS Roma

peste 2.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Leverkusen

  • Bayer Leverkusen tocmai este campioana Germaniei. Echipa pregătită de Xabi Alonso a câștigat primul titlu din istorie la pas - nu a pierdut niciun meci în acest sezon, indiferent de competiție și a ajuns la 48 de jocuri consecutive fără eșec.
  • Leverkusen a impresionat și în Europa League. A câștigat fără emoții grupa, cu maximum de puncte, ca mai apoi să treacă pe rând de Qarabag (5-4) și West Ham (3-1). Sunt cu un picior în finală, după victoria cu 2-0 din tur!
  • Înainte de manșa retur cu AS Roma, Leverkusen a făcut spectacol cu Frankfurt, scor 1-5!
  • 1.02 este cota la calificare. Merge Leverkusen în finala Europa League?

Echipa probabilă Leverkusen: Kovar – Stanisic, Tah, Tapsoba – Frimpong, Xhaka, Palacios, Grimaldo – Adli, Boniface, Wirtz

AS Roma

  • Echipa antrenată de Daniele De Rossi are șanse minime de calificare în finala Europa League - 11.75 este cota în acest moment!
  • Pentru a ajunge în semifinale, AS Roma a trecut pe rând de Feyenoord (2-2 și 4-2 la penalty-uri), Brighton (4-1) și AC Milan (3-1).
  • În Serie A, Dybala & Co. ocupă doar locul 6, având același număr de puncte ca Atalanta, care se află pe loc de Champions League. Ultimul joc disputat în campionat a fost cu Juventus, încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • Trebuie spus faptul că “Giallorossi” au doar 3 înfrângeri în ultimele 15 partide disputate în toate competițiile!

Echipa probabilă AS Roma: Svilar – Celik, Mancini, Smalling, Spinazzola – Cristante, Paredes, Pellegrini – Dybala, Lukaku, El Shaarawy


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri