Europa League

AS Roma vs Leverkusen ponturi Europa League 02.05.2024

AS Roma vs Leverkusen se întâlnesc în semifinalele Europa League. Meciul tur va avea loc joi, 2 mai 2024, începând cu ora 22:00 pe “Stadio Olimpico”. Cine merge mai departe?

AS Roma - Ponturi fotbal

Ponturi pariuri și pronostic analizat AS Roma vs Leverkusen

În ediția precedentă din Europa League, AS Roma o elimina pe Leverkusen din semifinale cu scorul general de 1-0 (1-0 în tur și 0-0 în retur). Mă aștept la o nouă dublă echilibrată, cu puține reușite, mai ales că sunt două formații în formă. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.80 la Unibet!

Ponturi AS Roma vs Leverkusen

Unibet
Unibet

AS Roma vs Leverkusen

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

AS Roma

  • Echipa antrenată de Daniele De Rossi este outsider la calificarea în finala Europa League - 3.85 este cota în acest moment!
  • Pentru a ajunge în semifinale, AS Roma a trecut pe rând de Feyenoord (2-2 și 4-2 la penalty-uri), Brighton (4-1) și AC Milan (3-1).
  • În Serie A, Dybalo & Co. ocupă doar locul 5, fiind la 4 lungimi de top 4, locuri de Champions League. Ultimul joc disputat în campionat a fost cu Napoli, încheiat la egalitate, scor 2-2.
  • Trebuie spus faptul că “Giallorossi” au doar două înfrângeri în ultimele 15 partide disputate în toate competițiile!

Echipa probabilă AS Roma: Svilar – Kristensen, Llorente, Mancini, Spinazzola – Cristante, Paredes, Pellegrini – Dybala, Abraham, El Shaarawy

Leverkusen

  • Bayer Leverkusen tocmai a câștigat titlul în Bundesliga. Și nu oricum! Echipa pregătită de Xabi Alonso nu a pierdut niciun meci în acest sezon, indiferent de competiție și a ajuns la 46 de jocuri consecutive fără eșec.
  • Leverkusen a impresionat și în Europa League. A câștigat la pas grupa, cu maximum de puncte, ca mai apoi să treacă pe rând de Qarabag (5-4) și West Ham (3-1).
  • Înainte de manșa tur cu AS Roma, Leverkusen a încheiat la egalitate cu Stuttgart, scor 2-2, acesta fiind al 3-lea rezultat de egalitate consecutiv.
  • 1.25 este cota la calificare. Merge Leverkusen în finala Europa League?

Echipa probabilă Leverkusen: Kovar – Frimpong, Țah, Tapsoba, Hincapie – Xhaka, Palacios – Hofmann, Wirtz, Grimaldo – Schick


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri